El responsable dels forns de pa Turris, Xavier Barriga, ha destacat que el gust i l'olfacte són els sentits que més s'accentuen en aquesta experiència.
Xavier Barriga
El que han fet és tastar una varietat de pans dels que fem aquí habitualment amb la particularitat de fer-ho amb els ulls tapats. Això fa que els sentits s'accentuïn, a nivell d'olfacte i de gust.
Barriga ha explicat el procés d'elaboració del pa i ha respost les preguntes i dubtes dels participants, com ara de quina manera es congela el pa. La forma correcta, ha informat Barriga, és embolicar el pa amb paper i plàstic per introduir-lo al congelador i evitar que s'humitegi. Quan es vulgui descongelar, el truc és fer-ho a temperatura ambient i posar el pa al forn durant tres o cinc minuts per recuperar el cruixent.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.