La urbanització de Can Borrull començarà el tercer trimestre del 2014


  • Comparteix:

Les obres de Can Borrull començaran a partir de l'estiu vinent

Les obres de Can Borrull començaran a partir de l'estiu vinent

Les obres de la urbanització de Can Borrull s'iniciaran el tercer trimestre de l'any vinent amb una partida de 374.000 euros corresponent a la partida de lliure disposició d'aquesta zona, tal com s'ha explicat al consell de barri de les Planes aquest dijous. Aquesta partida de cara el 2014 per a la resta de planencs serà de 56.000 euros que determinaran el seu destí en la propera trobada veïnal.

Quant a la urbanització de Can Borrull, tot i que encara no s'ha xifrat el total de l'obra, des del consistori estudiaran fórmules de finançament superior als cinc anys, i per abaratir el cost total de l'actuació es proposarà que l'executi la brigada municipal d'obres, tal com s'ha fet a la plaça de Barcelona i la Rambla de Ribatallada. D'aquesta urbanització, els veïns assumeixen un cost de 800.000 euros que es repartiran en funció dels metres quadrats de les parcel·les i dels metres lineals de façana. La regidoria d'Urbanisme ha assegurat que l'inici d'obres serà el tercer trimestre del 2014 i s'allargarà entre sis i vuit mesos, segons el responsable del Pla de Barris a Sant Cugat, Francesc Serra.

Francesc Serra

La previsió és el tercer trimestre del 2014 i la durada pot ser entre sis i vuit mesos d'obra.


D'altra banda, el districte tindrà un espai esportiu multifuncional per a joves abans d'acabar el 2014. Aquesta actuació, inclosa dins el Pla de Barris, acollirà un espai per a la pràctica de l'skate, les bicicletes de trial, d'acrobàcies i de parkour, que consisteix en una manera de desplaçar-se d'una manera fluïda i segura superant tot tipus d'obstacles. Segons la responsable dels projectes socials del Pla de Barris, Anna Bordes, aquest projecte és una demanda i un projecte del jovent de les Planes i vol crear un espai de trobada i cohesió social al districte.

Anna Bordes

Els joves de les Planes van elaborar un projecte que ha anat evolucionant del parkour a l'skate i la bici. És important que tinguin un espai on sàpiguen que es poden fer coses i no estiguin sense fer res.


Les actuacions a diverses vies han estat un altre dels punts importants de la trobada. Les obres del carrer Calvari començaran al novembre, mentre que la recollida voluntària de fibrociment encara està pendent, tot i que prevista abans d'acabar l'any. Altres arranjaments es duran a terme al carrer Sanatori, Sant Francesc d'Assís i el carrer de la Llum.

Des d'aquest consell de barri de les Planes, els veïns disposen de tota la documentació d'aquestes trobades al grup de Facebook abans de la reunió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.