Alumnes de Badia faran pràctiques a l'empresa santcugatenca Sigma


Temes relacionats

Els Premis Cambra reconeixen tres empreses locals en la seva 36a edició (21/jun/13)


  • Comparteix:

Melcior Arcarons i Ramon Grau signant el conveni entre l'empresa i el centre educatiu / Font: ACN

Melcior Arcarons i Ramon Grau signant el conveni entre l'empresa i el centre educatiu / Font: ACN

L'empresa Sigma, amb seu a Sant Cugat, ha signat un conveni amb l'Institut Badia del Vallès perquè els alumnes del grau superior d'aplicacions web facin pràctiques. L'acord, que promou la formació professional dual, ha estat ratificat entre el director general de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial, Melcior Arcarons, i el director gerent de Sigma, Ramon Grau.

Els alumnes del cicle superior d'aplicacions web de l'Institut Badia del Vallès compten amb una nova opció de pràctiques a l'empresa Sigma Gestión Universitaria, ubicada a Sant Cugat. El conveni acorda que els alumnes rebran una part de la formació al seu centre educatiu i l'altra a través de l'estada a l'empresa.

Sigma està especialitzada en el desenvolupament de solucions informàtiques per a la gestió administrativa i acadèmica de les universitats. A les pràctiques, els alumnes tindran l'oportunitat de participar en processos de sistemes operatius i obtindran coneixements especialitzats en el camp de la programació d'aplicacions informàtiques online.

D'aquesta manera, els estudiants compaginaran els estudis amb les pràctiques durant tot el cicle formatiu i, en acabar el curs, obtindran el títol de tècnic superior en desenvolupament d'aplicacions web i un diploma del projecte formatiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.