L'Ajuntament vol substituir l'Envelat de Nadal per propostes de nou format


  • Comparteix:

El regidor de Cultura, Xavier Escura

El regidor de Cultura, Xavier Escura

L'Ajuntament busca substituir l'Envelat de Nadal amb un nou format de propostes adreçades al públic familiar. Segons el regidor de Cultura, Xavier Escura, la manca de patrocinadors impedeix tirar endavant l'estructura de l'Envelat, però el consistori oferirà alternatives perquè els més petits puguin gaudir d'activitats durant les vacances de Nadal.

Des de fa dos anys, la ciutat no compta amb el tradicional Envelat de Nadal. La disminució dels patrocinadors va obligar a prescindir d'aquesta proposta el 2011, però el consistori vol recuperar-ne les activitats aquest any amb un nou format. El regidor de Cultura, Xavier Escura, ha assegurat que estan treballant en aquesta línia i que tenen previst oferir una carpa petita i circ de format reduït.

Xavier Escura

És segur que farem coses per a aquests segments d'edat. Hi haurà una carpa petita, circ de format reduït i altres propostes.


Segons Escura, l'absència de patrocinadors 'va tocar fons l'any passat', quan el nombre d'empreses que donaven suport a l'Envelat 'va baixar en picat'. La iniciativa, que va arribar a la seva 20a edició el 2010, oferia conta-contes, concerts, tallers i jocs nadalencs per als més petits, entre d'altres propostes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.