Creuament d'acusacions entre un policia i un ciutadà en una acció contra el 'botellón'


  • Comparteix:

El fets van passar a la zona de Can Solà

El fets van passar a la zona de Can Solà

Una acció contra el 'botellón' dissabte passat a Can Solà s'ha saldat amb una pena de vuit mesos de presó i una multa de 100 euros per a un ciutadà, que també haurà d'indemnitzar un policia local per un delicte d'atemptat contra l'autoritat i una falta de lesions. El santcugatenc Carlos Barvo, de la seva banda, afirma que va ser colpejat quan estava reduït a terra per l'agent que el va identificar.

Els fets van succeir aquest dissabte a la nit en el marc del dispositiu policial '0,0' contra del 'botellón'. Barvo, que ha reconegut estar bevent en el moment dels fets, ha explicat que va ser identificat per la Policia Local i reduït després de mostrar el DNI, però va negar-se a entregar-lo. Una vegada a terra, el santcugatenc, de 25 anys, afirma que un dels agents el va colpejar abans de portar-lo a comissaria.

Carlos Barvo

En aquell moment l'agent estava molt crispat, em va retorçar la mà i em va tirar al terra. Tinc contusions a la cara, rascades al colze i a la cara, un genoll tocat de quan em van tirar a terra.


Després de la retenció, Barvo va ser transportat a les comissaries de la Policia Local i els Mossos d'Esquadra, que el van portar al CAP Sant Cugat per tractar les seves lesions. El santcugantenc lamenta que en la seva declaració l'agent ha afirmat que va rebre una empenta i que té lesions a la mà i els genolls a causa de l'actitud de Barvo.

Carlos Barvo

També diu a la seva declaració que van ser necessari tres agents de la Policia Local per reduir-me. Mai he fet arts marcials ni sóc cap perill per a cap altra persona.


Aquest dilluns ha tingut lloc al jutjat d'instrucció número 5 de Rubí la declaració dels testimonis i la presentació de les proves. Finalment, el denunciat i fiscalia han arribat a un acord i Carlos Barvo ha acceptat vuit mesos de presó, una multa de 100 euros i una indemnització a l'agent per un delicte d'atemptat a l'autoritat i una falta de lesions.

En no tenir antecedents penals i en ser la pena inferior a dos anys, Barvo no ingressarà a presó.

Barvo considera que l'acció de l'agent respon a un abús d'autoritat i lamenta no poder presentar denúncia contra l'agent, en haver expressat la seva conformitat davant la sentència dictada.

Cugat.cat s'ha posat en contacte amb l'Ajuntament, que no farà cap declaració.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.