El govern local admet un repunt dels robatoris a domicilis, però nega cap allau


Temes relacionats

Els Mossos d'Esquadra despleguen un dispositiu contra robatoris d'habitatge (24/oct/13)

Desplegament dels Mossos a la ciutat en un dispositiu planificat contra robatoris (19/oct/13)


  • Comparteix:

Jordi Puigneró, tinent d'alcalde de Seguretat Ciutadana

Jordi Puigneró, tinent d'alcalde de Seguretat Ciutadana

L'equip de govern admet que hi ha hagut un repunt dels robatoris a l'interior de domicilis, però nega que es tracti d'una allau. Tot i que no ha especificat cap xifra, el tinent d'alcalde de Seguretat Ciutadana, Jordi Puigneró, remarca que la ciutat és tranquil·la i que aviat hi haurà una junta de seguretat extraordinària amb el conseller d'Interior per tractar la qüestió.

Puigneró ha demanat calma a la ciutadania i ha subratllat que no hi ha cap allau de robatoris a Sant Cugat. El tinent d'acalde sí que ha admès a Cugat.cat que hi ha hagut recentment un increment de delictes d'aquest tipus a Valldoreix, Can Trabal i Mira-sol, però ha remarcat que Sant Cugat és una ciutat segura i més si es compara amb municipis de l'entorn.

Jordi Puigneró

Hem tingut un repunt dels robatoris a domicilis, però Sant Cugat és una ciutat tranquil·la i més si ens comparem amb municipis veïns.


Segons Puigneró, les sustraccions són obra de dues bandes que actuen a tota la comarca. Els lladres no són violents, busquen objectes de valor fàcils de vendre i es decanten per domicilis sense presència dels propietaris, ubicats en zones allunyades dels centres de la ciutat i properes als boscos per fugir. Per aquest motiu, els Mossos d'Esquadra han iniciat un dispositiu amb un helicòpter que sobrevola sovint Sant Cugat.

Jordi Puigneró

L'helicòpter té una càmera per detectar si hi ha ha algun lladre o alguna persona que observa habitatges abans d'entrar-hi.


Puigneró ha explicat que aviat hi haurà una junta extraordinària de seguretat amb el conseller d'Interior, Ramon Espadaler, per tractar aquesta qüestió. Després de la trobada, es donaran a conèixer les dades dels darrers delictes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.