El vi fermentat en barrica és el més recomanable per a l'època de la tardor perquè ofereix el millor acompanyament als guisats típics d'aquesta estació. El celler Bouquet d'Alella, que ha protagonitzat la xerrada-tast de vi de l'Ateneu aquest dimarts, ha portat el vi 'Blanc +' com a exemple de fermentació en barrica.
Les vinyes de Bouquet d'Alella estàn ubicades arran de mar i també a 340 metres d'alçada. Aquesta distribució fa que els seus vins mantinguin la salinitat del mar sense perdre les característiques de la muntanya. El responsable de Bouquet d'Alella i expert en vins, Pau Rucabado, recomana els vins fermentats en barrica per a l'època de la tardor.
Pau Rucabado
El vi 'Blanc +' i el negre de 'Shyra' encaixen moltíssim amb els guisats de tardor
Bouquet d'Alella va néixer fa tres anys i una de les claus del seu èxit és l'enoturisme. El celler organitza activitats per donar a conèixer els seus vins 'Blanc', 'Blanc +', 'Shyra' i 'Pur Dolç'.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.