9.000 persones recordaran avui els seus difunts al cementiri

S'espera una gran afluència de visitants als cementiris / Fotografia: Localpres

Societat

Publicat el 1/nov/13 per Mikel Vilalta

Prop de 9.000 persones visitaran el cementiri durant la diada de Tots Sants, segons les previsions de la Gestió Integral de Cementiris Nomber (GIC), organisme que gestiona els cementiris públics. Per aquest motiu, l'Ajuntament ha habilitat un servei especial d'autobús que sortirà des de la plaça de Sant Francesc cada mitja hora a partir de les deu del matí.

Com a activitat especial del dia de Tots Sants, el cementiri organitzarà la pregària i el res del rosari, un ritual que tindrà lloc a partir de dos quarts d'onze a la capella. Davant les previsions de visites, l'Ajuntament ha organitzat un servei especial d'autobús que recorrerà el trajecte entre la plaça de Sant Francesc i el cementiri cada mitja hora i en els dos sentits.

La ruta inclou aturades al camí de la Creu, l'avinguda de Francesc Macià, la Rambla del Celler, el carrer de Francesc Moragas, l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), la rambla de Ribatallada i l'avinguda de Rius i Taulet, entre d'altres llocs.

El servei d'autobús començarà a les deu del matí i finalitzarà a les sis de la tarda. De la seva banda, el cementiri obrirà les seves portes una hora abans de l'horari habitual, a les vuit del matí, i tancarà a les sis de la tarda.