Més de 9.000 persones ja han passat per l'exposició sobre la SIDA


  • Comparteix:

La mostra està instal·lada a la Plaça del Rei fins el 29 de febrer.

La mostra està instal·lada a la Plaça del Rei fins el 29 de febrer.

Més de 9.000 santcugatencs han conegut l'exposició sobre la Sida que la Fundació La Caixa té instal.lada fins el dia 29 a la plaça del Rei. L'Ajuntament i La Fundació La Caixa confien que el nombre de visitants augmentarà encara més, tot i que considera que els ciutadans han d'implicar-se en el recorregut de la mostra.

En només dues setmanes, des de la seva inauguració, més de 9.000 santcugatencs han desfilat per la gran carpa que hi ha a la plaça del Rei per conèixer aquesta mostra. Sota el títol de '¿Què és la Sida? La batalla del sistema immunitari', l'exposició interactiva explica els mecanismes de funcionament del virus en el cos humà d'una forma didàctica i amena per grans i petits.

L'exhibició itinerant ha visitat una trentena de ciutats espanyoles des de 1998 i, a dia d'avui, compta amb una assistència de 375.000 persones. A aquesta xifra cal sumar els 9.000 santcugatencs que han visitat la carpa. El regidor de Serveis Socials, Enric Tomàs, ha fet un balanç positiu de la mostra, tot i que ha dit que els ciutadans han de participar més en aquesta mostra interactiva:

Enric Tomàs

És una expo que val la pena. Penso que potser ha fallat la participació però estic segur que en els dies que queden vindrà més gent.


L'anterior exposició que la Fundació la Caixa va portar a Sant Cugat va ser 'Aromes d'Al-Andalús', que va rebre la visita de 18.500 persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.