FGC debat sobre el model intel·ligent del món ferroviari en una xerrada


  • Comparteix:

Foto de família de la trobada / Font: FGC

Foto de família de la trobada / Font: FGC

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha analitzat diferents iniciatives i solucions innovadores per aconseguir una gestió ferroviària eficient en l'Smart Train Day que ha tingut lloc aquest dijous. La voluntat de FGC és que aquesta trobada es converteixi en un referent d'intercanvi d'experiències i coneixements de l'àmbit 'smart' al món ferroviari.

Unes 100 persones han participat en aquesta jornada dedicada a l'aplicació de conceptes intel·ligents al món ferroviari, que ha comptat amb el secretari d'Infraestructures i Mobilitat del Departament de Territori i Sostenibilitat. Enric Ticó ha afirmat que en aquests moments hi ha dos reptes importants en el món del transport, la millora de la informació a l'usuari en temps real i en el lloc real, i al mateix temps que aquest pugui accedir a un nou model de mobilitat més sostenible, que s'aconseguirà a través de la T-Mobilitat.

Membres de Transport for London, Siemens Rails Automation i de la Universitat de Comillas han exposat les seves experiències en aquest àmbit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.