Les proves de l'edifici autosuficient 'Ressò' comencen d'aquí a un mes


Temes relacionats

El projecte d'arquitectura sostenible Ressò formarà part de SumaUPC ( 6/oct/13)

Alumnes de l'ETSAV participaran per tercera vegada al Solar Decathlon ( 5/feb/13)


  • Comparteix:

L'edifici es destinarà a usos col·lectius / Font: Ressò

L'edifici es destinarà a usos col·lectius / Font: Ressò

L'edifici autosuficient 'Ressò', en què participen sis santcugatencs estudiants de l'ETSAV, començarà a construir-se d'aquí a un mes. Els membres del projecte volen que 'Ressò' sigui una realitat i per aconseguir-ho s'han afegit a la plataforma de micromecenatge Goteo, on ja porten recaptats més de 2.700 euros, i han parlat amb diferents Ajuntaments, entre ells el de Sant Cugat, per cofinançar la iniciativa.

El projecte de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (ETSAV) ha fet aquest divendres la tercera entrega del projecte 'Ressò' al concurs Solar Decathlon Europe, que tindrà lloc a París l'estiu vinent. El proper pas serà començar la construcció d'un edifici que aprofitarà l'energia solar per ser autosuficient. Els participants del projecte volen que l'edifici es destini a fer activitats col·lectives com ara l'estudi.

El santcugatenc i integrant del treball Eduard Gascón ha explicat que 'Ressò' està bastant avançat i que esperen començar la seva construcció el proper mes.

Eduard Gascón

El projecte està bastant assolit i en un mes començarem les proves de construcció a l'ETSAV.


'Ressò' està a la plataforma de micromecenatge Goteo i, a tres setmanes perquè es tanqui el termini, ha aconseguit 2.718 euros dels 7.500 que necessita com a mínim. Per aquest motiu, Gascón també ha demanat el suport de la gent que cregui en la vessant més sostenible de l'arquitectura.

Eduard Gascón

Necessitem 7.500 euros per pagar les instal·lacions elèctriques i d'aigua. Encara ens queda la mitat.


El projecte té l'objectiu de potenciar els usos i col·lectius i la reducció del consum per mobilitat dels usuaris. 'Ressò' compta amb la participació de més d'una trentena d'estudiants, sis dels quals són santcugatencs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.