El Club de Golf Sant Cugat presenta la seva candidatura a Creu de Sant Jordi


  • Comparteix:

El Club de Golf Sant Cugat ha acollit milers de tornejos a les seves instal·lacions

El Club de Golf Sant Cugat ha acollit milers de tornejos a les seves instal·lacions

El Club de Golf Sant Cugat ha presentat candidatura a la Creu de Sant Jordi per a l'any vinent pel centenari de la seva fundació. La institució posa la seva història i la contribució a l'esport català com a puntals de la seva sol·licitud a la conselleria de Cultura.

El Club de Golf Sant Cugat va obrir el primer camp de 18 forats de Catalunya al nostre municipi. Des de llavors, han passat 100 anys i s'ha mantingut com un referent en l'esport, un club familiar, que segons el seu president, Enrique Hevia, s'allunya dels elitismes que han marcat el golf.

Hevia ha posat de manifest que l'entitat ha crescut amb la ciutat i que creu oportú que es distingeixi el club pel suport a l'esport, el golf i al municipi.

Enrique Hevia

Ens semblava que mereixíem tenir aquesta distinció pel suport a l'esport, el golf i al municipi. Per això hem presentat la petició a la Creu de Sant Jordi.


Golfistes de renom com Severiano Ballesteros, José María Olazábal i Sergio García han passat per les instal·lacions com a professionals. El Club de Golf Sant Cugat presentarà un llibre de la història de l'entitat l'any vinent, que segons el seu president està estretament relacionada amb el creixement de la ciutat. L'acte central de celebració del centenari del club serà el juliol del 2014.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.