Cultura i entitats prenen protagonisme a la Festa de Tardor


Temes relacionats

La comissió de la Festa de Tardor crida a la participació de les entitats (10/set/13)

El pregó de la Festa de Tardor reivindica més col·laboració entre les entitats (11/nov/12)

Les entitats reforcen vincles amb la Festa de Tardor (12/nov/12)


  • Comparteix:

La Festa de Tardor de l'any passat

La Festa de Tardor de l'any passat

La Festa de Tardor donarà veu a les entitats i la cultura amb un cap de setmana farcit de propostes per a tots els públics. Grups de cultura popular, concerts, esport i la tradicional fira d'entitats ompliran la ciutat de festa i diversió des d'aquest dissabte i fins diumenge al migdia.

La Festa de Tardor arrenca oficialment dissabte a les nou del matí amb un mercat de segona mà que s'instal·larà a la plaça d'Octavià. La jornada comptarà amb activitats per a grans i petits, com la proposta solidària 'El Bosc dels Baobabs', organitzada per Yamuna, i la 19a Mostra d'Art de Firart. A la tarda serà el torn dels Geganters, els Bastoners, els Caparrots i l'Escola de Música Tradicional. Els grups oferiran diverses actuacions a la plaça i una cercavila que recorrerà el centre. A les vuit del vespre, tindrà lloc una encesa solidària de fanalets escrits amb desitjos i el correfoc de la mà dels Diables i els Trabucaires.

La fira d'entitats serà la gran protagonista del diumenge. Durant tot el dia, les associacions mostraran la seva tasca i les seves activitats amb els estands que es repartiran pels carrers. Els més esportistes podran participar a l'activitat d'orientació per l'entorn del Monestir i a l'street basket, a la plaça del Rei. Els més petits tenen cita amb un taller per construir un jardí ecològic i la interpretació de contes de la mà dels Tallers de Teatre Sílvia Servan.

La 2a edició dels Jocs de Llengua i Superdictat començarà al migdia a la Creu de Terme. En paral·lel, l'Institut de la Infància organitza l'activitat 'Petits! Grans! Llibres! A la fresca' als Jardins del Monestir i Can Ninot ofereix diverses actuacions. La Festa de Tardor posarà punt final amb les tradicionals migas, impulsades pel Centro Castellano Manchego a dos quarts de dues de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.