El Mercat de segona mà de l'escola Joan Maragall aplega nous públics


  • Comparteix:

El Mercat de segona mà de l'escola Joan Maragall ha crescut en assistència aquest dissabte, gràcies a aconseguir expandir els seus horitzons més enllà de l'àmbit familiar i escolar. Centenars de persones han assistit a la iniciativa per comprar productes reutilitzables i gaudir d'un esdeveniment que uneix el comerç amb actes enfocats a l'entreteniment dels més petits.

Es tracta del cinquè any que l'escola Joan Maragall acull el Mercat de segona mà per fomentar la reutilització dels objectes entre els infants. Llibres, joguines, roba i fins i tot productes de tecnologia s'han exposat al centre educatiu per donar-los una segona vida en una iniciativa que s'ajusta al context econòmic actual, segons ha explicat un dels organitzadors del mercat, Alfredo Bellido.

Alfredo Bellido

La idea era donar, en els temps actuals, l'oportunitat de desfer-se de les coses que ja no necessiten i que la gent pugui comprar a un preu millor.


A més, l'objectiu de la proposta és fomentar la reutilització d'objectes entre els infants, que han viscut la jornada com una manera diferent d'aprendre. Pares i fills han convertit estris en desús en una activitat familiar i de conscienciació que han pogut gaudir durant tot el matí. Tant botiguers com assistents han coincidit amb la varietat de productes que es poden trobar i els preus econòmics de les seves ofertes.

Assistents

És una iniciativa que permet que estiguem junts pares i nens. / Hi ha més gent. / És una forma de reciclar les coses que encara estan en bon estat i que altres persones les aprofitin.


La iniciativa també ha comptat amb activitats destinades a l'entreteniment dels més petits.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.