Les Jornades de Sensibilització acosten als més petits els valors mediambientals


Temes relacionats

Les biblioteques municipals ofereixen propostes per a tots els públics ( 8/nov/13)

Els més menuts s'apropen al diàleg intercultural amb un taller de cinema (18/nov/12)


  • Comparteix:

El medi ambient ha estat el protagonista dels dibuixos dels nens

El medi ambient ha estat el protagonista dels dibuixos dels nens

Els més petits han estat aquest dissabte els encarregats d'encetar les 10es Jornades de Sensibilització. A través d'un taller de dibuix, els participants s'han acostat als valors mediambientals i a les desigualtats en l'accés als recursos, en una iniciativa organitzada per l'associació Imago i l'Ajuntament, i amb el suport de Cugat.cat.

És el segon any que Sant Cugat acull aquestes jornades, que enguany també se celebren a Sant Quirze del Vallès. A la ciutat, la programació ha donat el tret de sortida aquest dissabte amb un taller de dibuix al Museu del Monestir dedicat als nens. Després de veure un vídeo sobre un monjo del Claustre, els nens i els pares han reflexionat sobre les diferències entre la societat actual i la de fa 700 anys.

El membre de l'associació i encarregat de la coordinació tècnica a la ciutat, Pau Martínez, ha explicat que aquesta primera activitat s'ha centrat en donar a conèixer entre els més petits les conseqüències de maltractar el medi ambient i les desigualtats socials.

Pau Martínez

L'objectiu del taller és acostar els valors principals de les jornades d'enguany als nens. Intentem fer el paral·lelisme de la nostra vida i la de l'edat mitjana.


La cura del planeta i la seva conservació han estat els elements que han protagonitzat els dibuixos dels més petits. Les jornades d'enguany se centren en la construcció de la biocivilització i es desenvoluparan fins al 28 de novembre. A més d'aquesta activitat, es realitzaran diversos cinefòrums i conferències per incidir en els objectius de les jornades.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.