El proper dimarts es presenta la nova Associació Veïnal Centre-Estació


  • Comparteix:

Els veïns no volen que els busos passin per sobre la Plaça.

Els veïns no volen que els busos passin per sobre la Plaça.

Veïns del Centre-Estació s'han constituït en una nova Associació Veïnal que pretén unir esforços i treballar per la millora dels carrers que envolten els Quatre cantons, la plaça Lluís Millet i l'avinguda Francesc Moragas. Els objectius de l'associació i la nova junta directiva es donaran a conèixer en un acte el proper dimarts a la Unió Santcugatenca.

La idea de constituir-se en associació veïnal va sorgir arran de les reunions que l'Ajuntament va fer amb els veïns de la zona per informar-los de la marxa de les obres i el projecte de soterrament de la Plaça Lluís Millet.

Algunes inquietuds compartides com ara el retard en les obres, la funcionalitat del sistema de pilones o la preocupació per com quedarà la plaça de l'Estació i si els autobusos han de passar per sobre van propiciar un debat entre els veïns que ha acabat fructificant en l'associació.

El proper 24 de febrer, la Unió Santcugatenca acollirà la presentació del nou president de l'associació així com la junta directiva. La voluntat és aplegar tot el veïnat de la zona per tal de sumar aportacions.

Segons fonts de l'associació es vol mantenir un diàleg obert amb l'Ajuntament per tractar temes com ara la dotació de serveis i equipaments.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.