Sant Cugat organitza diversos actes solidaris per a La Marató de TV3


  • Comparteix:

Moment de la presentació dels actes

Moment de la presentació dels actes

Sant Cugat torna a organitzar diversos actes per recaptar fons per a La Marató de TV3, dedicada a les malalties neurodegeneratives. Una gimcana, una cursa d'orientació i un concert són algunes de les propostes que tindran lloc entre el 6 de desembre i l'11 de gener.

La primera de les activitats és una gimcana solidària per donar a conèixer la Taula per a Persones amb Malalties Neurodegeneratives el 6 de desembre. La proposta inclou la col·laboració de Sant Cugat Comerç (StC), que repartirà una cartilla per visitar les vuit carpes repartides per l'eix comercial.

En nom de la taula, Esteve Sala ha remarcat la importància de difondre el paper de les entitats en la lluita contra aquestes malalties.

Esteve Sala

No es tracta només de fer una Marató de tant en tant. Volem donar a conèixer la lluita constant contra aquestes malalaties.


El diumenge 15 de desembre tindrà tres ofertes: una activitat de zumba a la plaça de la Vila a càrrec d'Eurofitness i dues curses al Parc de la Pollancreda, una d'orientació i una de córrer organitzades per Senglar Orientació i Actívica.

El 22 de novembre serà torn per a una cita musical: els professors de l'Escola de Música oferiran un concert a la vuit del vespre a l'aula magna amb motiu de Santa Cecília, patrona dels músics.

L'últim dels actes per ara organitzats és el Xou de la Gent Gran, que es farà en benefici de La Marató el dissabte 11 de gener a les sis de la tarda al Casal de Mira-sol.

La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, destaca la transversalitat de les entitats en l'organització de les activitats.

Susanna Pellicer

Els actes s'han fet de manera transversal implicant actors de tota la ciutat.


Entre 1.200 i 1.500 persones estan afectades per malalties neurodegeneratives a Sant Cugat, segons la taula local.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.