El CPA obre el període per presentar candidatures a la presidència


Temes relacionats

Gastronomia, cultura i caliu són els ingredients de l'espai andalús a la festa (27/jun/13)

Antonio Rodríguez: 'Després de Festa Major al CPA ens tocarà reinventar-nos' (25/jun/13)

El tradicional 'potaje' andalús agermana els socis del CPA en el seu aniversari ( 8/jun/13)


  • Comparteix:

El CPA organitza la tradicional 'caseta' per Festa Major

El CPA organitza la tradicional 'caseta' per Festa Major

Els socis del Centro Popular Andaluz (CPA) elegiran nou president el primer de desembre. L'entitat ha encetat el període de presentació de candidatures que finalitzarà la darrera setmana de novembre, tot i que de moment no s'ha postulat cap candidat al càrrec.

Des de l'1 de novembre, una comissió electoral vetlla perquè la presentació de candidats a president del CPA es desenvolupi de la millor manera possible. Així mateix, la junta directiva passa a ser una junta gestora fins a la proclamació del nou president de l'entitat.

Les eleccions tindran lloc diumenge 1 de desembre a les onze del matí en primera convocatòria i a dos quarts de dotze en segona convocatòria.

Segons fonts properes a l'entitat, fins ara no s'ha presentat cap candidatura per presidir el Centro Popular Andaluz. Amb tot, els postulants tenen temps fins a la darrera setmana de novembre per pronunciar-se.

El president en funcions de l'entitat és Antonio Rodríguez, que ocupa el càrrec des del 2005 i que va ser reelegit el 2008. Aquell any va canviar la normativa en les eleccions a les cases regionals andalusos, fent que els mandats passessin de tres a cinc anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.