Seguretat sosté que els lladres que actuaven a cases han abandonat la ciutat


Temes relacionats

El govern local admet un repunt dels robatoris a domicilis, però nega cap allau (28/oct/13)


  • Comparteix:

La trobada ha tingut lloc a la sala de plens de l'EMD

La trobada ha tingut lloc a la sala de plens de l'EMD

El tinent d'alcalde de Seguretat apunta que, segons les investigacions, els presumptes lladres que haurien perpetrat robatoris a Valldoreix, Can Trabal i Mira-sol han abandonat la ciutat. Així ho ha expressat Francesc Carol en una reunió informativa dels Mossos a l'EMD amb una setantena de veïns, on aquests han manifestat la seva preocupació per les recents sustraccions.

Els Mossos d'Esquadra ha convocat aquest dimarts una sessió informativa de seguretat a l'interior dels domicilis a l'EMD de Valldoreix. Els veïns s'han aplegat a la sala de plens del territori, i alguns dels valldoreixencs han mostrat la seva preocupació i intranquil·litat davant els robatoris produïts recentment, dels quals no s'ha facilitat dades oficials als mitjans de comunicació.

Veïns de Valldoreix

He vingut per tot el moviment que he vist. / Ens van robar fa cinc anys i tinc tota la família espantada. / Ens hem creat la inseguretat furgant en el tema.


Segons el president de l'EMD, Josep Puig, hi ha hagut un repunt de robatoris durant les últimes setmanes però fa 10 dies que no n'hi ha a l'àrea més propera al bosc, que ha estat on han tingut lloc la majoria d'intrusions. Amb tot, Puig ha afirmat que precisament el moviment de cossos policials ha estat com a mesura preventiva.

Josep Puig

Han explicat els Mossos que ha sigut un repunt d'un tipus de lladre inhabitual. Fa més de 10 dies que no hi ha hagut cap robatori. Això és un fet que té molta transcendència i volem evitar-lo al màxim.


Carol ha assegurat que les mesures de seguretat generen sensació d'inseguretat però precisament ajuden al fet que la banda marxi a un altre lloc. El tinent d'alcalde de Seguretat sosté que els suposats lladres haurien abandonat de la ciutat.

Francesc Carol

Ens comunicaven que fa uns dies que no hi ha cap assalt. Hem d'esperar uns dies per saber si és definitiu que hagin marxat, però els indicis van cap a aquest cantó.


La trobada, tancada als mijtans de comunicació, també ha repassat les mesures de seguretat que han de prendre els veïns per evitar més robatoris, segons el tinent d'alcalde de Seguretat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.