El complex esportiu WELL d'El Colomer obre una sala polivalent a la ciutat


  • Comparteix:

Francesc Madueño ha ensenyat les instal·lacions a Lluís Recoder.

Francesc Madueño ha ensenyat les instal·lacions a Lluís Recoder.

El nou complex esportiu Well, situat al barri del Colomer, ha ofert una sala polivalent a l'Ajuntament i les entitat de la ciutat per la celebració d'activitats i actes socials. Així ho han comunicat els responsables d'aquest centre creat per 32 famílies durant una visita de l'alcalde per conèixer les instal·lacions.

Situat al barri del Colomer, el centre esportiu ofereix una piscina, sala de fitness i classes dirigides com ara ioga, defensa personal i fins i tot cursets com cuina natural. Uns 350 socis del barri ja fan ús d'aquestes instal·lacions des del mes de juny per un preu de 50 euros per persona o 120 per famílies.

Francesc Madueño, un dels propietaris del complex, ha ofert gratuïtament a la ciutat la sala polivalent per tal que l'Ajuntament, entitats o associacions l'aprofitin per la celebració d'actes socials o culturals:

Francesc Madueño

Volem oferir a la ciutat aquesta sala. Entenem que l'Ajuntament no dóna a l'abast per donar espai a les entitats culturals.


L'alcalde, acompanyat del regidor d'esports, Xavier Cortés, ha visitat les noves instal·lacions i s'ha felicitat que un complex que neix de la iniciativa privada s'obri a la ciutat i permeti fer ús de les instal·lacions a la ciutat:

Lluís Recoder

És interessant que tinguis ganes d'obrir espais a la ciutat. Iniciatives no en falten a la ciutat.


Aquest complex s'obre en uns terrenys que en el seu dia van comprar uns veïns per tal de dotar el barri d'equipaments.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.