Carol constata el baix índex de delictes davant els últims robatoris a botigues


Temes relacionats

Seguretat sosté que els lladres que actuaven a cases han abandonat la ciutat (12/nov/13)

Roben la caixa de la perruqueria del carrer Hospital durant el descans del migdia (12/nov/13)

La col·laboració ciutadana fa possible la detenció d'un presumpte lladre (11/nov/13)

Entren per la força a una perruqueria i s'emporten els diners de la caixa (10/nov/13)

Segon robatori a l'Ateneu en 10 dies ( 5/nov/13)

La seguretat i els robatoris, a la tertúlia amb partits de Cugat.cat (30/oct/13)

El govern local admet un repunt dels robatoris a domicilis, però nega cap allau (28/oct/13)

Els Mossos d'Esquadra despleguen un dispositiu contra robatoris d'habitatge (24/oct/13)


  • Comparteix:

Dilluns passat va tenir lloc un robatori a la granja Armengol / Foto: Granja Armengol

Dilluns passat va tenir lloc un robatori a la granja Armengol / Foto: Granja Armengol

El tinent d'alcalde de Seguretat afirma que Sant Cugat presenta un índex de criminalitat baix en robatoris a petits comerços, malgrat els casos que s'han produït en els darrers dies. Sobre els robatoris a cases a Valldoreix i altres zones, Francesc Carol diu que es manté el dispositiu de seguretat i que, actualment, Mossos investiga si un robatori dilluns passat a Mira-sol està relacionat amb el cas.

El clima de preocupació entre els petits botiguers, arran dels robatoris dels últims dies, ha arribat a la regidoria de Seguretat. El seu titular, Francesc Carol, ha explicat a Cugat.cat que els robatoris en si mateixos provoquen alarma entre els comerciants, però que la ciutat destaca per tenir un índex de delictes baix en aquest àmbit.

Francesc Carol

Venim de l'helicòpter i la banda que assaltava Valldoreix i hi ha certa sensació d'inseguretat. És lògic. Hi hagut diversos robatoris a botigues en els últims dies. Però si repartim els casos al llarg de l'any l'índex és baix.


No obstant això, el fet que diumenge, dilluns i dimarts passat s'hagin comès robatoris a petits comerços fa que l'Ajuntament i els cossos policials estudiïn com millorar les actuacions per retornar la sensació de seguretat. Carol ha subratllat la importància de la col·laboració ciutadana com la que dilluns va fer possible la detenció del lladre que va actuar a la granja Armengol.

Amb relació als lladres que han perpetrat robatoris a cases de Valldoreix i altres punts del municipi, Carol indica que es manté el dispositiu policial. El mateix Carol explicava a Cugat.cat dimarts passat que les investigacions de Mossos apunten que els lladres han abandonat la ciutat.

Malgrat aquests indicis, Carol ha explicat que dilluns passat va tenir lloc un robatori a Mira-sol i que Mossos investiga si està relacionat amb aquests lladres que entraven a l'interior de domicilis. Sobre aquesta banda, el tinent d'alcalde ha afirmat que la policia treballa en la hipòtesi que pugui tractar-se d'un grup d'origen albano-kosovar a jutjar pel seu 'modus operandi'.

A finals del mes passat, un helicòpter dels Mossos va sobrevolar la ciutat per fer tasques de vigilància. Un fet que, segons Carol, ha aconseguit l'efecte dissuassori que es pretenia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.