La nova seu del CMSC es rejovenirà amb una rehabilitació polivalent


Temes relacionats

Satisfacció dels socis del Muntanyenc per aconseguir una seu pròpia (26/jun/13)

El trasllat del CMSC, més a prop (18/jun/13)


  • Comparteix:

El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) rejovenirà la nova seu amb una rehabilitació que potenciarà els espais polivalents i modernitzarà el local. Així ho ha confirmat la junta del club als socis, que aquest dissabte han visitat l'espai i han pogut conèixer les obres que es faran de la mà dels arquitectes.

El local que ha adquirit el Club Muntanyenc per instal·lar-hi la nova seu s'ubica al carrer de Sant Bartomeu i consta de 300 metres quadrats. Es tracta d'un espai amb dues plantes que l'entitat remodelarà per modernitzar-lo i habilitar-lo a les activitats del club. Els socis han pogut veure el local abans de les obres, que començaran aquesta setmana i tenen un cost de 127.000 euros. Segons el president del CMSC, Francesc Cruces, aquesta seu és més petita que l'anterior, però els permet fer-se-la seva i aporta més caliu a l'entitat.

Francesc Cruces

Volem tenir un caliu a una seu més nostra. L'edifici de la plaça de la Vila era molt gran i difícil d'assolir.


La rehabilitació, que s'ha encarregat a MCIM Arquitectura, consistirà en renovar el local i establir sales polivalents destinades als socis del club. La primera planta comptarà amb espais exclusius per als membres de l'entitat i la segona serà un espai administratiu amb sales per als tallers del CMSC. També es construirà un altell aprofitant l'alçada de l'edifici. L'arquitecta Maria Cifuentes, encarregada del projecte, ha explicat que amb aquestes obres volen aconseguir un espai enfocat als joves de l'entitat.

Maria Cifuentes

Està tot plantejat perquè sigui molt polivalent. La junta vol enfocar-ho tot a les seccions joves, perquè s'encarregaran del futur del club.


Una cinquantena de socis han compartit un esmorzar al nou local aquest dissabte i han assistit a la presentació de les obres, que el club preveu acabar d'aquí a tres o quatre mesos. L'entitat vol inaugurar la seu el 27 d'abril de l'any vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.