Ubisoft protagonitza un nou reportatge de Cugat.cat sobre els videojocs


Temes relacionats

'La 7mana' posa la mirada en els restaurants japonesos de Sant Cugat (14/nov/13)

'La 7mana Vallès' mostra la feina de l'entitat AVAN (13/nov/13)

La gastronomia japonesa consolida el seu espai a a la ciutat ( 4/nov/13)

Cugat.cat s'estrena a 'La 7mana' amb els 20 anys del Teatre-Auditori ( 7/oct/13)


  • Comparteix:

Cugat.cat aborda la trajectòria de l'empresa de videojocs Ubisoft en un nou reportatge que també planteja el futurs reptes d'aquesta indústria. L'entitat, que porta gairebé 20 anys instal·lada al municipi, va reforçar el seu vincle amb la ciutat l'any passat, quan va rebre un Premi Ciutat de Sant Cugat.

Ubisoft ha estrenat durant aquesta tardor la cinquena versió del videojoc 'Just Dance' amb la intenció d'enfortir encara més els seus vincles amb el públic, un objectiu que arriba després de quatre versions i 40 milions de còpies venudes arreu del món.

Instal·lada a Sant Cugat des del 1994, Ubisoft va dur a terme els primers passos com a empresa de distribució. Quatre anys més tard, la delegació va donar un pas endavant i va apostar pel disseny de jocs electrònics, en col·laboració amb les altres delegacions que l'entitat té repartides en 28 països.

L'any 2012 la ciutat va premiar la seva trajectòria i l'aposta pels jocs en català amb un Premi Ciutat de Sant Cugat. L'entorn verd i i la presència de molts emprenedors es perfilen com els dos principals atractius que van fer que l'empresa s'instal·lés al Vallès, tal com explica a Cugat.cat la directora general d'Ubisoft Sant Cugat, Maria Teresa Cordón.

Maria Teresa Cordón

És una ciutat moderna i molt ben comunicada. Vaig pensar que ja estava bé aquí.


El reportatge també explora els futurs reptes d'Ubisoft, tenint en compte l'auge d'aplicacions i jocs per a mòbils intel·ligents i Ipads. El camí de la delegació es basa en mantenir la seva aposta per les consoles, cada vegada més innovadores, però mirant de reüll aquest jove però ja potent sector.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.