Un estudi busca l'origen de les males olors detectades a Valldoreix i Mira-sol


  • Comparteix:

La problemàtica s'ha debatut al ple municipal d'aquest dilluns

La problemàtica s'ha debatut al ple municipal d'aquest dilluns

L'equip de govern ha encarregat un estudi per trobar l'origen de les males olors que, segons els veïns, se senten a Valldoreix i Mira-sol en determinades franges horàries. Segons el president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, aquesta problemàtica pot provenir de la planta de compostatge, de l'escorxador o de la deixalleria propers a la zona des d'on s'han detectat les olors.

La regidora d'ICV-EUiA, Roser Casamitjana, ha explicat al ple municipal d'aquest dilluns que alguns veïns els han fet constar la presència d'aquestes olors. Segons el regidor de Medi Ambient i Polítiques Ambientals, Joan Puigdomènech, l'equip de govern ja n'està informat i ha encarregat un estudi per detectar-ne l'origen.

Casamitjana / Puigdomè

Ens han fet arribar que se senten males olors des d'una zona concreta de Valldoreix i Mira-sol. / Hem encarregat un estudi per detectar-ne la font.


El president de l'EMD, Josep Puig, ha constatat la problemàtica, que atribueix a la planta de compostatge, a l'escorxador o a la deixalleria propers a la zona.

Josep Puig

Les olors poden venir de molts llocs. És probable que provinguin de la planta de compostatge, de l'escorxador i de la deixalleria.


Puigdomènech també ha subratllat que 'és difícil valorar l'abast' de les males olors però que amb l'estudi encarregat pretenen establir les franges horàries en què se sent la pudor i la procedència d'aquestes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.