El Mussol participa a la Festa del Parc Natural de Collserola


  • Comparteix:

Imatge d'un tram de la riera de Vallvidrera / Foto: AA VV. Ca n'Enric La Miranda

Imatge d'un tram de la riera de Vallvidrera / Foto: AA VV. Ca n'Enric La Miranda

El Parc Natural de Collserola celebrarà la seva festa aquest diumenge després que la pluja obligués a ajornar-la el cap de setmana passat. L'entitat florestana El Mussol participa a la iniciativa, que té per lema 'Parc Saludable, gent saludable', i organitza aquest dissabte una activitat a la riera de Vallvidera.

La festa inclou un seguit d'activitats als diferents municipis de l'entorn de la serra que s'han celebrat durant tota la setmana. El plat fort arribarà aquest diumenge amb propostes arreu del parc. A Sant Cugat aquest diumenge s'instal·larà un punt informatiu al Pi d'en Xandri on s'explicaran detalls del Parc.

D'altra banda, El Mussol proposa fer una activitat de seguiment del projecte de replantació que té en marxa a l'entorn de la riera de Vallvidrera. La convocatòria és aquest dissabte a les deu del matí a la riera al seu pas per Can Borrull.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.