Creu Roja i Cugat.cat sumen forces per commemorar el Dia dels Drets Humans


Temes relacionats

Sant Cugat s'implica per combatre la pobresa i l'exclusió social (22/abr/13)

La Setmana contra la Pobresa i l'Exclusió Social supera les cinc tones d'aliments (21/abr/13)


  • Comparteix:

Creu Roja organitza aquesta iniciativa / Foto: Creu Roja

Creu Roja organitza aquesta iniciativa / Foto: Creu Roja

Voluntaris i usuaris de Creu Roja, així com treballadors i col·laboradors de Cugat.cat, llegiran alguns dels articles de la Declaració Universal dels Drets Humans en un vídeo per commemorar l'efemèride. Les imatges es podran veure al web de Cugat.cat i a les xarxes socials del mitjà multimèdia, i els àudios s'emetran per la ràdio (91.5 FM). Cugat.cat se suma a la celebració organitzant la 'Setmana dels Drets Humans' del 9 al 15 de desembre.

La secció de Creu Roja de Sant Cugat, Rubí i Valldoreix vol conscienciar la ciutadania i difondre la importància dels Drets Humans. Per aconseguir-ho, la promotora de Drets Humans a l'entitat, Imma Roca, ha proposat una lectura d'aquests articles a través d'un vídeo que compta amb la col·laboració de Cugat.cat.

El tècnic de Creu Roja David Bea ha explicat que és important informar els santcugatencs dels diferents drets en un temps en què no es respecten i 'es perden poc a poc'.

David Bea

Volem conscienciar els santcugatencs dels Drets Humans sobretot ara que no tothom els respecta i que es perden a poc a poc.


De la seva banda, Cugat.cat es bolca amb la celebració d'aquest dia organitzant la 'Setmana dels Drets Humans'. Del 9 al 15 de desembre el mitjà multimèdia difondrà els valors que transmeten els Drets Humans a través de la ràdio, el diari electrònic i la televisió en línia, segons el seu director, Miquel Herrada.

Miquel Herrada

Vull agrair a la secció local de la Creu Roja que hagi comptat amb nosaltres. A Cugat.cat dedicarem tota la setmana a difondre els valors d'aquests drets.


El 10 de desembre del 1948, l'Assemblea General de les Nacions Unides va aprovar la Declaració Universal dels Drets Humans. Es tracta d'un document de 30 articles en què se subratllen els drets humans considerats bàsics i que s'apliquen, sense excepció, a tots els éssers humans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.