El Grup Barnils investiga les arrels del projecte Castor en un nou llibre


Temes relacionats

Un llibre revela que Garzón coneixia les tortures a independentistes al 1992 (17/abr/13)


  • Comparteix:

El projecte es finança a través del micromecenatge / Fotografia: Grup Barnils

El projecte es finança a través del micromecenatge / Fotografia: Grup Barnils

El Grup de Periodistes Ramon Barnils i Edicions Saldonar preparen un llibre sobre el projecte Castor, una obra que investigarà els vincles empresarials d'aquesta plataforma d'extracció de gas natural. Titulat 'Castor: la bombolla sísmica', el llibre preveu sortir al febrer i recorre al micromecenatge a través de la plataforma totSuma.

Les dues associacions impulsen una campanya de micromecenatge per publicar el llibre, un volum que investiga les relacions entre el projecte Castor amb diferents interessos empresarials. L'obra analitza els orígens del projecte, les 'maniobres polítiques' que van motivar la ubicació de Castor a Vinaròs i l'oposició ciutadana al projecte, representada per la Plataforma en Defensa de les Terres del Sénia i l'Ajuntament d'Alcanar.

El Grup Barnils i Edicions Saldomar han optar pel micromecenatge per publicar el llibre al més aviat possible, aprofitant l'impacte mediàtic que ha generat el projecte Castor en els últims mesos. El periodista ebrenc Jordi Marsal, corresponsal de l'ACN a la zona de l'Ebre i membre del Grup Barnils, és el responsable del llibre, que es marca el repte de recaptar 4.400 euros a través de totSuma en els propers 40 dies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.