Boehringer Ingelheim premia reportatges de MUY Interesante i Lainformacion.com


Temes relacionats

Cristina Hernández s'endú el guardó dels Premis Periodisme en Medicina (23/nov/12)


  • Comparteix:

Els guanyadors del Premi Boehringer Ingelheim de Periodisme en Medicina / Foto: Boehringer Ingelheim

Els guanyadors del Premi Boehringer Ingelheim de Periodisme en Medicina / Foto: Boehringer Ingelheim

La companyia farmacèutica Boehringer Ingelheim, amb seu a Sant Cugat, ha reconegut dos reportatges de les publicacions 'Muy Interesante' i Lainformacion.com amb el Premi de Periodisme en Medicina. La periodista Ainhoa Iriberri ha obtingut el guardó en la categoria de premsa escrita pel reportatge 'La dictadura de las hormonas'. En la categoria d'audiovisual s'ha reconegut el documental 'El mal del cerebro' dels periodistes José Antonio Martínez, Adriano Morán, Miguel Fernández i David Tesouro.

La 26a edició del Premi Boehringer Ingelheim ha guardonat el reportatge de la periodista Ainhoa Iriberri, que explica com les hormones afecten el comportament de les persones i el funcionament corporal. El guardó també ha reconegut el documental 'El mal del cerebro', dirigit per José Antonio Martínez i que aborda els enigmes d'aquest òrgan i com la ciència desconeix bona part del seu funcionament.

Els guanyadors han rebut 12.000 euros cadascun en la cerimònia d'entrega dels premis, que ha tingut lloc aquest dissabte. L'edició d'enguany del Premi Boehringer ha batut un rècord de participació amb més de 300 treballs presentats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.