Sant Cugat compta amb més patrullatge a l'eix comercial per l'època de Nadal


  • Comparteix:

La campanya intensiva de patrullatge als eixos comercials, l'operació Grèvol, ja s'ha posat en marxa a la ciutat. La Policia Local i els Mossos d'Esquadra treballen de manera coordinada fins després de les festes per evitar furts a les zones comercials i als locals d'oci nocturn on tenen lloc la majoria de sopars d'empresa.

L'operació Grèvol, que coordina els cossos policials dels Mossos d'Esquadra i la Policia Local, està dirigida a protegir els ciutadans quan fan les compres de Nadal i passegen pel centre, i al mateix temps, els comerciants que, amb la major afluència de clients als establiments, poden patir furts.

El tinent d'alcalde de Seguretat, Francesc Carol, ha informat que s'han repartit uns fulletons informatius als comerços perquè prenguin mesures de seguretat bàsica per prevenir furts. Carol ha recordat l'objectiu d'aquesta campanya policial per reduir els furts durant les compres a l'època de Nadal.

Francesc Carol

És una campanya coordinada entre Mossos d'Esquadra i Policia Local en què ens repartim tota la zona de Sant Cugat i informem els comerços que tinguin cura durant les compres nadalenques.


L'inspector en cap dels Mossos d'Esquadra a Sant Cugat, Jordi Hosta, ha destacat que la principal novetat d'enguany és que l'operació Grèvol s'estén a les zones d'oci per la seva vulnerabilitat durant la celebració dels sopars d'empresa.

Jordi Hosta

Com a innovació aquest any farem molta prevenció en el tema d'oci nocturn. Es produeixen molts furts als locals on la gent va passar el dia del sopar d'empresa. Incidirem en el transport públic.


En paral·lel, la Policia Local també situarà controls de trànsit en punts estratègics de la mobilitat del municipi, tal com ha explicat el sotsinspector de la Policia Local, Àngel Pastor.

Àngel Pastor

Paral·lelament farem uns punts estàtics de control als accessos més importants de la ciutat. Aquí és on possiblement es pot fer algun control d'alcoholèmia si es creu necessari.


La presidenta de Sant Cugat Comerç, Maite Pérez, ha ressaltat que en els darrers mesos s'ha notat un repunt de bitllets falsos i petites estafes econòmiques als establiments locals. Amb tot, Pérez agraeix que es posi en marxa aquesta campanya que protegeix el comerç local.

Maite Pérez

Veritablement durant l'època de Nadal es mouen més diners, hi ha més risc de furt i que puguin haver més conflictes. Sempre és bo que hi hagi més vigilància i que estiguis més atès.


Aquest patrullatge intensiu de les zones més comercials de la ciutat s'allargarà fins al 13 de gener, coincidint amb l'inici de les rebaixes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.