La passejada de Creu Roja uneix esport i solidaritat amb prop de 40 santcugatencs


  • Comparteix:

Esport i solidaritat s'han enllaçat aquest dissabte amb la passejada que la secció local de Creu Roja ha organitzat a la ciutat. La iniciativa forma part de les 17 passejades solidàries impulsades des de les seus de l'entorn de Collserola amb l'objectiu de recaptar fons per als projectes d'alimentació infantil. Prop de 40 santcugatencs han participat a l'activitat, que ha posat punt final al Sincrotró Alba.

Tot i que el dia no ha acompanyat gaire, la secció local de Creu Roja ha aconseguit reunir una quarantena de persones a la seu de l'entitat, des d'on ha donat el tret de sortida la passejada. Així, Sant Cugat, Rubí i Valldoreix s'han sumat a la iniciativa, organitzada amb les diferents seccions de l'entorn de Collserola per combatre la malnutrició infantil. El tècnic local de Creu Roja David Bea ha destacat la bona resposta dels santcugatencs i la seva implicació en l'activitat malgrat les condicions meteorològiques.

David Bea

Hem aconseguit mobilitzar entre 30 i 40 persones, osigui que nosaltres estem contents. Això vol dir que a la de Sant Cugat 30 o 40,més el que fan a Sabadell, Barcelona...


L'oficina de Creu Roja ubicada a Sant Cugat aglutina també els serveis destinats a Rubí i Valldoreix. De fet, el president de l'Assemblea Comarcal de Creu Roja, Lluís Carreras, ha subratllat la forta implicació dels ciutadans a aquesta oficina, que disposa de prop de 4.000 socis i gairebé 400 voluntaris.

Lluís Carreras

Tenim gairebé 4000 socis només a Sant Cugat i quasi 400 voluntaris actius. En nombre de socis voluntaris de recursos d'activitats sóm uns dels 5 grans de Catalunya i de tot l'Estat Espanyol.


Després d'una hora i mitja de caminada, els participants han posat punt final al Sincrotró Alba i han compartit una xocolatada amb els assistents de la passejada organitzada des de Cerdanyola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.