Kata Kitinga celebra un nou aniversari amb la consolidada Kitingada

La banda omplirà de música els carrers de la ciutat

Societat

Publicat el 30/nov/13 per Mikel Vilalta

La banda Kata Kitinga celebra aquest dissabte el seu 5è aniversari amb la tradicional Kitingada, una festa que inclourà una trobada percussionista, una cercavila, un sopar popular i diversos concerts. La proposta, que s'obre a dos quarts de cinc de la tarda, mostrarà el seu nivell musical i com ha crescut la banda en els últims anys.

Fins a les dues de la matinada, Kata Kitinga celebra el cinquè aniversari amb una festa oberta a tothom en què la percussió i altres tipus de música seran els principals protagonistes. La jornada comença a la plaça d'Octavià, on tindrà lloc una trobada percussionista amb dos grups convidats, el santcugatenc Karabassà i Elegibó, de Sitges.

A dos quarts de sis començarà la cercavila a la mateixa plaça, que es dirigirà cap a la de Lluís Millet. Una vegada completada, la festa es traslladarà al Casal de Mira-sol, on tindrà lloc el sopar popular a les vuit del vespre. La traca final la posaran, també a Mira-sol, els concerts de Coficks Rovers, els mateixos Kata Kitinga, The Funkysteps & The Sey Sisters i Dj Quino.