Els treballadors de Cugat.cat es concentren contra el tancament de Canal 9


Temes relacionats

Els empleats de TVE mostren el seu suport als companys de Canal 9 ( 6/nov/13)


  • Comparteix:

Els treballadors de Cugat.cat, concentrats aquest divendres

Els treballadors de Cugat.cat, concentrats aquest divendres

Els treballadors i treballadores del grup públic de comunicació multimèdia Cugat.cat s'han concentrat aquest divendres, a les cinc de la tarda, davant les instal·lacions del mitjà contra el tancament de Canal 9. Igual que altres mitjans, els periodistes de Cugat.cat han mostrat així el seu suport als companys de la ràdio i la televisió públiques valencianes.

Canal 9 ha deixat d'emetre aquest divendres a un quart i quatre minuts d'una de la tarda després que la policia nacional espanyola hagi entrat al centre de control de la televisió pública valenciana en compliment de la decisió del govern d'Alberto Fabra.

En els darrers minuts d'emissió de Canal 9, els treballadors s'han reunit al plató, des d'on aquest dijous a la nit s'ha emès una programació especial, amb crits de 'Fabra dimissió' i protestant contra la decisió del govern valencià, que han titllat de 'cop d'estat'. Poc abans, el jutjat d'Instrucció número 1 de Paterna ha demanat el desallotjament 'immediat' de les instal·lacions i ha advertit que faria ús de la força policial si no ho feien de forma 'voluntària'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.