El CPA negocia l'ús del seu auditori per fer front al deute amb Promusa


Temes relacionats

Antonio Rodríguez: 'Demanarem una hipoteca a llarg termini per liquidar en un sol pagament el deute de 216.000 euros' ( 1/jun/10)

El CPA s'hipotecarà per retornar de cop els 216.000 euros del deute amb Promusa ( 1/jun/10)

Ajuntament i CPA acorden el pagament de l'IVA retornat per Hisenda a l'entitat ( 7/mai/10)

L'alcalde exigeix el retorn de l'IVA del CPA a Promusa, però ofereix flexibilitat per liquidar el deute ( 3/mai/10)

El president del CPA admet que va ser un 'error' no retornar a Promusa els 68.000 euros cobrats d'Hisenda (28/abr/10)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'auditori del CPA / Foto: CPA

Imatge d'arxiu de l'auditori del CPA / Foto: CPA

El Centro Popular Andaluz (CPA) està en converses amb l'Ajuntament per establir un conveni per a l'ús de l'auditori de l'entitat, com a contraprestació davant el deute contret amb l'empresa municipal Promusa. Així ho ha explicat a Cugat.cat el president del CPA, Antonio Rodríguez, que ha confirmat que l'entitat ha deixat de pagar les quotes del deute davant la impossibilitat de fer-hi front.

Segons el president del CPA, l'entitat i l'Ajuntament van arribar a un conveni de pagaments a Promusa per saldar el deute contret de 216.000 euros per l'IVA generat per la construcció de la seu de l'entitat. Rodríguez ha explicat a Cugat.cat que durant més d'un any l'entitat ha fet front a aquests pagaments, que ara ja no pot satisfer, i espera posar remei a la situació a través d'un conveni amb l'Ajuntament per permetre l'ús de l'auditori de la seu de l'entitat.

Antonio Rodríguez

No podem pagar i estem a l'espera de signar un conveni amb l'Ajuntament per l'espai del nostre auditori.


La interrupció dels pagaments s'ha acordat entre les dues parts, que han iniciat converses fa uns mesos per establir un procés de negociació per aquest conveni, segons el president del CPA. De fet, l'assemblea de l'entitat ha ratificat aquest diumenge a Rodríguez com a president per als propers cinc anys. Per Rodríguez el principal repte de la seva nova presidència és solucionar la situació econòmica, ja que l'activitat cultural de l'entitat funciona bé.

Antonio Rodríguez

Esperem superar la crisi en cinc anys i nosaltres sortir endavant amb el tema econòmic. El tema cultural el tenim molt bé.


La renovació de Rodríguez com a president comportarà alguns canvis a la junta de l'entitat. Rodríguez té previst comptar amb la nova junta abans d'acabar l'any.

L'Ajuntament ja ha fet servir alguna vegada l'auditori del CPA gràcies a acords puntuals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.