Les sessions del Bocca per a persones amb discapacitat seguiran un any més


  • Comparteix:

El conveni s'ha formalitzat al restaurant Bocca / Foto: Localpres

El conveni s'ha formalitzat al restaurant Bocca / Foto: Localpres

Els usuaris d'ASDI i la resta d'entitats que treballen amb persones amb discapacitat psíquica gaudiran un any més de les trobades a la discoteca Bocca, gràcies a la renovació del conveni. L'entitat, l'establiment, l'Ajuntament i La Caixa han renovat la col·laboració en una proposta que arriba a la 5a edició amb una mitjana de 150 usuaris per sessió.

El director de Bocca Restaurant & Club, Nino Muñoz, ha destacat que la iniciativa ha estat tot un èxit i que és la millor sessió de l'establiment. Muñoz ha apuntat que fins i tot preveuen limitar l'accés per la gran afluència de públic que se cita a les sessions d'ASDI.

Nino Muñoz

És la millor sessió que tenim, tothom s'ho passa molt bé i cada vegada ve més gent. Potser ho haurem de limitar però tindrem discoteca per anys.


La responsable de l'àrea de negoci de La Caixa a Sant Cugat, Rubí, Cerdanyola i Ripollet, Inés Giménez, destaca l'impacte que ha tingut a la comarca i que ja són cinc els autobusos que porten persones a les trobades al club santcugatenc.

Inés Giménez

Cada vegada ha arribat a més poblacions. Ara hem posat en marxa cinc autocars. Cal aprofitar sinergies com aquesta.


La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, ha posat en valor la implicació del sector privat i el fruit d'aquesta col·laboració públic-privada. Segons Pellicer, això ha fet que Sant Cugat sigui un referent en l'àmbit de la integració.

Susanna Pellicer

Estem molt contents que les sinergies entre empreses i associacions arribin a bon port. Són cinc anys, és una ctivitat totalment consolidada.


La renovació del conveni s'ha signat aquest dilluns a l'establiment santcugatenc i ha comptat amb la presència d'usuaris i familiars. Aquests han tingut paraules d'agraïment a Bocca i als voluntaris per fer possible 'activitats que fan créixer els nois i les famílies'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.