L'escola Joan Maragall participa en un concurs d'IKEA per guanyar 5.000 euros


Temes relacionats

El Mercat de segona mà de l'escola Joan Maragall aplega nous públics ( 9/nov/13)

47.700 euros per millorar les instal·lacions dels centres educatius públics ( 6/set/13)


  • Comparteix:

L'escola Joan Maragall optarà a guanyar 5.000 euros / Fotografia: Ajuntament

L'escola Joan Maragall optarà a guanyar 5.000 euros / Fotografia: Ajuntament

L'escola Joan Maragall s'ha presentat al concurs organitzat per IKEA 'Junts estudiem, junts decorem'. Les tres superfícies de l'empresa, situades a Sabadell, Badalona i l'Hospitalet, premiaran amb una targeta regal de 5.000 euros el col·legi públic més votat entre el dissabte passat i aquest diumenge. Les votacions s'han de fer de manera presencial a l'espai IKEA corresponent.

L'AMPA de l'escola Joan Maragall ha decidit participar en aquest concurs per obtenir finançament extra per decorar les instal·lacions del centre. L'escola Joan Maragall competirà amb altres col·legis del Vallès per obtenir els 5.000 euros que ofereix l'IKEA de Sabadell.

La membre de l'AMPA del centre i encarregada de la iniciativa, Bea Silvan, ha manifestat que el concurs és una oportunitat per renovar el mobiliari de l'escola més antiga de la ciutat.

Bea Silvan

L'escola Maragall és la més antiga de la ciutat i té el mobiliari una mica vell. Aquest concurs és una oportunitat per renovar-lo.


Silvan també ha valorat que la iniciativa d'IKEA s'adreci a les escoles públiques en un moment com l'actual. IKEA seleccionarà tres centres guanyadors que hauran d'elaborar un projecte de condicionament d'un espai amb el suport de l'empresa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.