Obertes les inscripcions del nou trimestre de l'Ateneu amb més propostes


  • Comparteix:

Captura de la web de l'entitat / Foto: Ateneu.cat

Captura de la web de l'entitat / Foto: Ateneu.cat

Rus, jazz i un taller de mitja i ganxet són algunes de les novetats que l'Ateneu ha incorporat al seu ventall d'activitats de cara al trimestre de gener a abril. En total, l'equipament ofereix més d'un centenar de propostes que tenen a veure amb els idiomes, el benestar personal, la informàtica, la dansa i la creativitat. Aquest dilluns s'obren les inscripcions.

La nova programació arrencarà el 13 de gener. Es mantenen les propostes del darrer trimestre i s'afegeixen de noves en l'àmbit dels idiomes, la dansa, la cuina i la creativitat. Aquest dilluns s'obren les inscripcions i el 13 de gener s'iniciaran les sessions.

Un dels àmbits on més creixen les propostes és la creativitat i, sobretot, activitats pensades per donar una segona vida a diversos elements i a aprendre a fer-se les coses un mateix. És el cas dels tallers com 'Cosim creem i transformem', disseny d'interiors i un de ganxet, mitja i 'trapillu'. El responsable de Relacions Institucionals, Toni Ramon, ha explicat a Cugat.cat que això respon a l'interès que han detectat en el reciclatge entre els seus usuaris.

Toni Ramon

Detectem que la gent té ganes de reaprofitar el que té a casa. Això pot ser per la situació econòmica però també per la nova consciència del reaprofitament.


El rus s'afegeix al ventall d'idiomes que des de l'Ateneu s'ofereix. En aquest àmbit, també s'incorpora una nova proposta per aprendre anglès. Es tracta de cuina en anglès, és a dir, cuinar mentre es parla en llengua anglesa amb els companys de cuina.

Cura de la pell i maquillatge, i un monogràfic de plantes interiors són altres de les novetats incorporades a la nova programació. D'altra banda, la dansa jazz amplia el ventall de balls que es practiquen a l'equipament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.