El valldoreixenc Pere Fonolleda mor a l'edat de 92 anys


  • Comparteix:

Fonolleda ha passat bona part de la seva vida a Valldoreix

Fonolleda ha passat bona part de la seva vida a Valldoreix

El valldoreixenc Pere Fonolleda ha mort aquest dimecres als 92 anys. Fonolleda, que va néixer a Sant Just Desvern i va venir a viure a Sant Cugat després de la Guerra Civil, va ser un gran aficionat als trens i tenia una gran maqueta ferroviària a la seva casa de Valldoreix.

Nascut a la casa pairal de Can Marlès a principis del segle passat, a Sant Just Desvern, Fonolleda era conegut a Valldoreix per la seva afició als trens. De fet, tenia una maqueta ferroviària a escala 1:22 al jardí de casa seva, una via que tenia prop de 400 metres de llargària. El seu interès per aquest camp el va portar a fer diversos viatges arreu del món per conèixer els dissenys ferroviaris de l'estranger.

Fonolleda, que es dedicava a la recuperació de metalls i tenia tres fills, va venir a viure a Sant Cugat després de la Guerra Civil i al cap d'uns anys es va instal·lar definitivament a Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.