El foc de Collserola afecta 3,3 hectàrees


  • Comparteix:

L'incendi de Barcelona ha obligat a desallotjar temporalment alguns veïns / Foto: ACN

L'incendi de Barcelona ha obligat a desallotjar temporalment alguns veïns / Foto: ACN

L'incendi de Collserola d'aquest dijous ha cremat 3,3 hectàrees, segons ha indicat aquest divendres l'Ajuntament de Barcelona. El foc, que ha quedat extingit aquest divendres al migdia, ha mobilitzat quatre dotacions de Bombers, dues de l'Agrupació de Defensa Forestal i dues de Protecció Civil de Sant Cugat.

Les flames han mobilitzat vuit dotacions de Bombers de Barcelona i sis de Bombers de la Generalitat, quatre de les quals provenien del parc de Rubí-Sant Cugat. L'incendi ha comportat el desallotjament d'un centenar de persones del barri de Sant Genís de Barcelona, que poc després han pogut tornar als seus habitatges. El foc també va obligar a tallar la carretera de la Rabassada.

Les flames han començat a prop del carrer de Ceràmica de Barcelona per causes que de moment no han transcendit i de seguida ha pujat fins a la carena de Monbau. En un primer moment s'ha recomanat el confinament dels veïns des de Vall d'Hebron fins la Rabassada. Posteriorment s'ha recomanat el desallotjament preventiu d'una seixantena de veïns del carrer Ceràmica.

Finalment, cap a dos quarts de deu de la nit s'ha aconseguit encerclar el foc, i minuts més tard s'ha informat que l'incendi estava sota control. De seguida s'han aixecat les ordres de confinament i desallotjaments i tots els veïns han pogut tornar a casa. El foc ha quedat completament extingit aquest divendres al migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.