El nombre de robatoris a domicili és inferior al de l'any passat, segons Mossos


Temes relacionats

Carol constata el baix índex de delictes davant els últims robatoris a botigues (14/nov/13)

El govern local admet un repunt dels robatoris a domicilis, però nega cap allau (28/oct/13)


  • Comparteix:

Mossos d'Esquadra

Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra asseguren que el nombre de robatoris a domicilis d'enguany és inferior al del 2012, tot i admetre un repunt entre setembre i octubre. El cos policial manté un dispositiu contra aquest tipus de delicte, del qual no ha facilitat les xifres absolutes ni relatives.

La Junta de Seguretat Local s'ha reunit aquest dilluns al matí per posar en comú les dades recollides en aquest àmbit durant el 2013. Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local han explicat la seva activitat i el balanç de la feina feta. Tots dos cossos han coincidit a destacar l'estabilitat de tots els índexs respecte anys anteriors.

De la seva banda, els Mossos d'Esquadra han destacat l'apartat que fa referència als robatoris a les llars santcugatenques, que, després de l'estiu, havien registrat un augment. L'inspector en cap, Jordi Hosta, ha assegurat que tot i aquest lleuger increment, en general, els robatoris registrats són inferiors als de l'any passat.

Jordi Hosta

La situació es manté respecte anys anteriors. No hi ha cap increment. Els robatoris a les llars es mantenen per sota de l'any passat, tret del petit repunt de setembre i octubre.


En aquest sentit, Hosta ha explicat que l'operatiu dissuasori engegat arran de la presència d'un grup delictiu de robatoris a domicilis a les comarques de Barcelona, també a Sant Cugat, es manté tot i que ha baixat d'intensitat. En cap cas el donen per finalitzat fins que puguin detenir aquest grup itinerant.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha demanat als responsables policials que continuïn avançant en la coordinació dels dos cossos. A més, Conesa ha aplaudit les dades presentades i assegura que aquestes demostren l'efectivitat dels dispositius posats en marxa.

Mercè Conesa

Els encoratgem a continuar amb la feina feta. Tot i que hi ha robatoris si ho comparem amb l'any passat ens mantenim.


Hosta també ha advertit, sense donar xifres, dels robatoris a l'interior de vehicles que s'han registrat en zones perifèriques del municipi com l'entorn de l'idcsalud Hospital General de Catalunya (HGC) i el Sant Cugat Centre Comercial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.