L'Agència Catalana de Consum fa una crida a un comerç responsable i pròxim


  • Comparteix:

L'exposició està situada a la plaça de la Vila / Font: Localpres

L'exposició està situada a la plaça de la Vila / Font: Localpres

Un consum responsable és indispensable per encarar les compres nadalenques on el comerç de proximitat és el màxim exponent per garantir que la riquesa es quedi al territori. Amb aquestes premises, el president de l'Agència Catalana del Consum, Alfons Conesa, ha inaugurat la mostra 'Consum, punt de trobada', que es podrà visitar a la plaça de la Vila fins al 22 de desembre.

La mostra vol difondre les claus d'aquest model de consum perquè les persones consumidores coneguin els seus drets i deures, així com l'estructura del consum a Catalunya. Aquesta exposició, organitzada per l'Agència Catalana del Consum, es divideix en cinc apartats: el marc jurídic del codi de consum; els drets i deures de les persones i les empreses; la seguretat dels productes; la informació dels consumidors, i el consum reflexiu.

El president de l'Agència Catalana del Consum, Alfons Conesa, ha fet una crida a tenir cura en les compres nadalenques, amb especial atenció a les joguines perquè aquestes siguin segures. Conesa ha afegit que el comerç de proximitat és fonamental perquè els beneficis romanguin a la zona.

Alfons Conesa

Coneixem el producte d'on ve, el seu origen, ens donarà confiança. Sabem que com que la producció és propera tota la riquesa quedarà en l'entorn proper.


L'acte de presentació ha comptat amb la presència dels tinents d'alcaldes de Comerç, Josep Romero, i Economia, Empresa i Ocupació, Carles Brugarolas.

La mostra es pot veure a la plaça de la Vila fins diumenge de la setmana vinent de deu del matí a nou del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.