La Jazz Tritó Band ofereix un concert íntim per als socis i amics de l'OSSC


Temes relacionats

La Simfònica proposa un quadrimestre amb Verdi, Wagner i Prokófiev (12/oct/13)


  • Comparteix:

Matthew Simon és un dels membres de la banda

Matthew Simon és un dels membres de la banda

La Jazz Tritó Band protagonitza aquest dissabte un concert-conferència al Conservatori Municipal. La proposta, que arrenca a partir del migdia, forma part de les activitats que l'Orquestra Simfònica Sant Cugat (OSSC) ofereix als seus socis i simpatitzants.

El swing, el free jazz, el funk i altres estils musicals es donaran cita a l'Aula Magna del Conservatori Municipal amb un concert a càrrec de la Jazz Tritó Band. L'activitat anirà acompanyada d'una conferència i d'una copa de cava una vegada hagi finalitzat l'espectacle. La proposta forma part del calendari d'activitats que l'OSSC ofereix als socis mentors i simpatitzants de l'entitat.

Els músics que participaran en el concert són Matthew Simon a la trompeta, Claudio Marrero al saxo, Sebastià Rio a la trompa, Pep Figueras a la bateria, Pep Coll al baix i David Funes al piano.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.