El Trade Social Market enceta la 2a edició per convertir-se en mercat anual


  • Comparteix:

La 2a edició del Trade Social Market ha donat el tret de sortida al Trade Center amb l'objectiu d'implantar-se com una proposta tradicional nadalenca. Més de 50 parades posen a la venda els seus productes, beneficis que serviran per ajudar Amics de la Gent Gran, Nuevos Pasos, SCAPS i Fundació Miquel Valls.

El Trade Social Market és un mercat solidari que aplega més de 50 parades on es poden adquirir complements, roba, menjar i detalls per a la llar. En aquesta 2a edició, la proposta se situa al Trade Center amb més de 400 metres quadrats. L'objectiu d'aquesta cita és triple: ajudar les ONG, ajudar els emprenedors i les persones a l'atur que fan manualitats.

La seva impulsora, Eva Garcia, ha afirmat que ja pensen en ampliar l'espai de cara a l'any vinent perquè molts paradistes s'han quedat fora d'aquesta cita. A més, Garcia vol que aquesta iniciativa es converteixi en una cita anual tradicional de l'època nadalenca.

Eva Garcia

Aquest serà un clàssic perquè és un somni. El Trade Center ens deixa les seves instal·lacions. Hi ha molt bon ambient i ens agrada.


Les entitats que rebran els beneficis; Amics de la Gent Gran, Nuevos Pasos, Scaps i Fundació Miquel Valls s'han mostrat agraïdes per l'oportunitat de mostrar els seus projectes a la ciutadania. Totes quatre han coincidit a dir que la recaptació ajudarà per impulsar els projectes que tenen en marxa.

Entitats

Ens ajuda moltíssim. / Poc és molt per nosaltres. És una manera de donar-nos a conèixer. / Tot ajuda a tirar endavant els projectes. / Ens han donat l'opció d'estar aquí i donar-nos a veure.


La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, ha recalcat que Sant Cugat és una ciutat molt solidària. Pellicer ha afegit que aquest mercat és una bona proposta perquè els assistents coneguin les entitats i per donar a conèixer nous empresaris.

Susanna Pellicer

En els moments que estem totes les ajudes són bones. També és una ajuda pels que comprem de manera solidària i per als petits negocis. Tothom hi guanya.


El Trade Social Market s'allargarà aquest divendres i dissabte de dos quarts d'onze del matí a dos quarts de nou del vespre, i diumenge fins les tres de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.