La farmàcia Díaz Puerto pateix un doble robatori en menys d'una hora


  • Comparteix:

La farmàcia està ubicada al passeig de Sant Magí

La farmàcia està ubicada al passeig de Sant Magí

La farmàcia Díaz Puerto, ubicada al passeig de Sant Magí, va patir un doble robatori dijous de la setmana passada. Els fets van tenir lloc al voltant de les sis de la tarda quan tres noies van aprofitar que els treballadors estaven enfeinats per omplir un carret de la compra amb productes per a infants i van marxar. Uns minuts més tard, les desconegudes van repetir l'operació.

Responsables de la farmàcia han explicat a Cugat.cat que tres noies van entrar al local dijous a la tarda. Els empleats de la farmàcia estaven fent tasques darrere el taulell i a la rebotiga i no es van adonar que una de les desconegudes duia un carret de supermercat on va dipositar tots els productes que tenia a mà. Uns minuts més tard, les tres persones van tornar a entrar a l'establiment, aquesta vegada equipades amb grans bosses que també van omplir d'articles. En total, calculen que es van endur material per valor de 4.000 euros, tots de línia infantil, segons els afectats.

La farmacèutica responsable de l'establiment, Sílvia Hidalgo, assegura que estudiaran noves mesures de seguretat i ha explicat que setmanes enrere van patir una situació similar tot i que de menys repercussió econòmica. Per tot això, assegura que estan preocupats per la situació.

Sílvia Hidalgo

Fa 15 dies també va entrar una persona i es va emportar productes. La situació és una mica preocupant i angoixant, no podem estar treballant i vigilant.


Els treballadors de la farmàcia no van tenir constància de la sostracció fins que no van finalitzar el torn i van detectar diversos expositors completament buits. Aleshores van comprovar les gravacions de la càmera de seguretat on quedava constància dels fets.

Aquest dilluns posaran a disposició dels Mossos d'Esquadra tot els material i presentaran la corresponent denúncia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.