Pim Pam Pum col·labora amb les escoles recollint aliments


  • Comparteix:

Membres de Pim, Pam, Pum

Membres de Pim, Pam, Pum

Pim Pam Pum canvia enguany la seva tradicional recollida de joguines per una d'aliments en aquestes festes. Un canvi a petició dels voluntaris de l'entitat solidària, que tira endavant la recaptació d'aliments amb la col·laboració de 10 escoles de la ciutat.

Segons el voluntari Xavier Fermoso, amb el recapte d'aliments les escoles s'estan implicant més en el projecte. Aquestes ofereixen als alumnes xerrades i campanyes de sensibilització perquè els nens s'animin a participar a la recollida. Pim Pam Pum, per la seva part, s'ocupa de la recollida final dels aliments a les escoles i del subministrament d'aquests a l'equip de suport social de la Creu Roja.

En anteriors edicions, l'entitat havia fet una recollida de joguines per Nadal. Enguany, els voluntaris han optat pel recapte d'aliments, tot i que no descarten tornar a les joguines, com diu Xavier Fermoso.

Xavier Fermoso - Pim

Encara no tenim els números perquè és a partir de dimecres, dijous i divendres quan anem a les escoles a recollir les caixes plenes d'aliments. Però pel que fa a la participació de les escoles i del què comenten, la cosa va força bé.


L'any passat l'entitat va col·laborar amb la campanya de la parròquia 'Un nen, una joguina'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.