Més aparcament i el seguiment de les obres, prioritats de la nova Associació de Veïns Centre-Estació


  • Comparteix:

La nova junta directiva presidida per Pere Soler.

La nova junta directiva presidida per Pere Soler.

Més de 100 persones han assistit a la primera assemblea de la nova associació de veïns Centre-Estació, que neix amb l'objectiu de treballar pel barri a partir de la plena implicació ciutadana. Presidida per Pere Soler, l'entitat funcionarà a través de comissions que abordaran temes com la necessitat d'equipaments i zones d'aparcament gratuïtes.

Un centenar de ciutadans han omplert el Teatre de la Unió Santcugatenca per conèixer la nova Associació de Veïns Centre-Estació. El col.lectiu aplega la zona delimitada per la via dels Ferrocarrils, la rambla Ribatallada, l'avinguda Rius i Taulet i el carrer Lluís Companys.

L'entitat, que en breu comptarà amb plana web, ja compta amb 3 comissions de treball que faran un seguiment de les obres que afecten el barri, així com un estudi sobre la necessitat de més equipaments públics. Un dels temes que més preocupa a l'entitat, però, és la falta de zones d'aparcament. Ho explica el president de la nova Associació, Pere Soler:

Pere Soler

A l'Ajuntament, la falta d'aparcaments els ha relliscat


Altres demandes del col.lectiu veïnal són la correcta recollida d'escombraries i la urbanització de la plaça dels Pous. Precisament el moviment veïnal que va aconseguir la preservació d'aquests pous va ser l'orígen de l'associació Centre-Estació que, sota el lema 'El barri es mou', actuarà com un actiu interlocutor de l'Ajuntament.

Pere Soler

Necessitar contactar amb totes les entitats, per ser el canal de comunicació dels veïns


Pere Soler ha deixat clar que l'associació Centre Estació no milita amb cap color polític, sinó que aplega ciutadans de diferents pensaments que tenen l'objectiu comú de millorar el barri. L'acte de presentació de l'entitat compta ja amb el suport de 42 comerços.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.