Una vintena de carrosses es presenten al concurs de la cavalcada


  • Comparteix:

Anterior Cavalcada de Reis / Foto: Localpres

Anterior Cavalcada de Reis / Foto: Localpres

Els Amics dels Veterans i la Regalèssia han rebut una vintena de propostes de carrosses per participar a la Cavalcada de Reis d'enguany, cinc més que l'any passat. Ara, l'organització comprovarà que els carruatges compleixen la normativa de seguretat i, per tant, poden recórrer els carrers de Sant Cugat per donar la benvinguda als Reis d'Orient.

El jurat del concurs està format per un grup d'artistes santcugatencs que posaran nota a les diferents propostes presentades. Faran una primera valoració a l'inici del recorregut, aprofitant la llum del dia, i una segona valoració durant el recorregut per avaluar com llueixen de nit. El guanyador es farà públic al final del recorregut.

El coordinador del Concurs de Carrosses, Jordi Bell, ha posat en valor la resposta de les entitats santcugatenques al concurs, que ja és tota una tradició. Per Bell, això demostra que les associacions tenen ganes de gaudir de la cavalcada.

Jordi Bell

Estem entre les 18 i 20 carrosses. Estem molt satisfets perquè, tot i la crisi, les entitats del poble tenen ganes de gaudir de la cavalcada. Per aixó ho fem.


Bell també ha explicat que, a falta de tancar el pressupost definitiu, enguany es tornaran a llançar entre quatre i 4,5 tones de caramels aptes per a celíacs durant la rua. El recorregut serà el mateix dels darrers anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.