La gent gran de Mira-sol compta amb un espai on fer salut


  • Comparteix:

El Casal de Mira-sol compta amb una nova instal·lació pensada perquè la gent gran del barri pugui mantenir-se activa amb exercicis físics i mentals. Es tracta del tercer espai lúdic i de salut instal·lat per la Diputació de Barcelona que ofereix diverses proves que treballen l'equilibri i l'agilitat tant física com mental.

La instal·lació, inaugurada aquest divendres, forma part d'un programa de la Diputació de Barcelona pensat per potenciar l'envelliment actiu. És el tercer que hi ha a la ciutat que se suma al que existeix a Valldoreix i el de Coll Favà. Una demostració a càrrec d'un tècnic ha donat les claus de com utilitzar de manera segura aquest equipament.

El diputat d'Infraestructures, Urbanisme i Habitatge de la Diputació de Barcelona, Marc Castells, ha assistit a la inauguració i ha encoratjat els veïns a utilitzar-lo. Com ha posat de manifest és una manera de garantir l'envelliment actiu i saludable.

Marc Castells

Volem garantir l'envelliment actiu i la salut. Aquesta instal·lació ofereix una àmplia varietat d'exercicis per aconseguir-ho.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha posat de relleu l'oportunitat que suposa per als veïns de la ciutat diposar d'aquest espai. Conesa ha animat els mirasolencs a treure profit de la instal·lació.

Mercè Conesa

Apostem per la qualitat de vida de la gent gran. Volem que la gent gran tingui oportunitats per tenir una vida saludable.


El responsable del col·lectiu de gent gran del Casal de Mira-sol, Juan Muerte, ha agraït la ubicació d'aquest equipament i s'ha compromès a donar-la a conèixer a la resta de veïns.

Juan Muerte

Espero que la gent gran del barri la faci servir. Jo intentaré ajudar a la gent que aprengui a utilitzar-la.


L'equipament és d'ús lliure per als veïns del barri i proposa fins a una seixantena de propostes on es combina l'activitat física i l'exercici mental.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.