Jesús, Josep, Maria i els Reis ja esperen als santcugatencs a la plaça de Barcelona


  • Comparteix:

El pessebre ja llueix a la plaça de Barcelona

El pessebre ja llueix a la plaça de Barcelona

El nen Jesús, Sant Josep, la Verge Maria i els tres Reis s'han instal·lat a la plaça de Barcelona de la mà del tradicional pessebre, que hi romandrà fins al 6 de gener. Mig centenar de santcugatencs han assistit a la inauguració del pessebre, que s'ha acompanyat de la cantada de nadales a càrrec de 300 nens de les corals locals.

Desenes de santcugatencs han desfilat de forma esglaonada aquest divendres a la tarda per conèixer la nova instal·lació del pessebre de la plaça de Barcelona. La majoria dels santcugatencs consultats per Cugat.cat han coincidit a valorar que el pessebre local conserva l'encant any rere any.

Santcugatenques

No pensava que seria tan gran. / Vinc tots els anys. / Són figures molt boniques.


La primera tinenta d'alcalde, Cristina Paraira, ha destacat l'esperit nadalenc que el pessebre desperta entre els santcugatencs.

Cristina Paraira

Som els primers en mantenir el pessebre, és el seu lloc. I la inauguració amb els nens cantant, és esperit nadalenc.


El nen Jesús 'dormirà' a casa d'una veïna de la plaça de Barcelona per evitar actes vandàlics que s'han produït en anys anteriors.

La inauguració del pessebre s'ha acompanyat de la cantada de nadales de 300 nens i nenes de les corals locals. Promogut per l'escola Fusió i Sant Cugat Comerç (StC), les nadales han arrencat els aplaudiments dels ciutadans que han fet front al fred.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.