La rifa de Nadal passa de llarg de les administracions santcugatenques


  • Comparteix:

Els nens de Sant Ildefons en el sorteig d'aquest diumenge / Foto: ACN

Els nens de Sant Ildefons en el sorteig d'aquest diumenge / Foto: ACN

Els primers premis de la loteria de Nadal han passat de llarg a Sant Cugat. Cap de les administracions del municipi ha venut algun dels números premiats. La grossa de Nadal, el 62246, ha caigut en part a Barcelona i a altres municipis com Leganés, Madrid i Palència.

El primer premi de la loteria de Nadal, dotat amb quatre milions d'euros cada sèrie, ha sortit a tres quarts d'onze del matí. Una sèrie de la grossa s'ha venut a una administració de Barcelona. La resta de sèries s'han repartit entre Avilés, Manisses, Mondragón, Huelva, Leganés, Madrid i Palència.

Vilanova i la Geltrú i Sort han obtingut part del tercer premi, que ha recaigut en el 51689 i està dotat amb 500.000 euros la sèrie.

Fins a Catalunya també han arribat dos dels quarts premis, el 67065, que s'ha venut a l'Hospitalet de Llobregat, i el 79800, que s'ha repartit a Barcelona, la Seu d'Urgell i Sort. Cada sèrie d'aquest premi està dotada amb 200.000 euros.

Els cinquens premis han estat molt repartits a poblacions catalanes, que han venut els números premiats 55695, 14850, 81854, 81156, 17320 i 05721. En aquest cas, els premis estan dotats amb 60.000 euros per cada sèrie.

La rifa de Nadal ha tingut lloc aquest diumenge al Teatro Real de Madrid.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.