El càncer centra la sessió de 'Dona i Salut' d'aquest dijous


  • Comparteix:

Es tracta de la cinquena sessió del cicle.

Es tracta de la cinquena sessió del cicle.

El càncer i la seva prevalença en les dones centrarà la cinquena sessió del cicle 'Dona i Salut' que impulsa l'Ajuntament. L'oncòleg terrassenc Jordi Estapé és l'encarregat d'explicar, a 2/4 de 8, possibles mesures preventives i les actuals vies de tractament d'aquesta malaltia. Recordem que les participants que siguin mares tenen un servei de mainederes a la seva disposició mentre dura la sessió.

Jordi Estapé és de del 96 director tècnic de la Fundació per l'Educació i la Formació Oncològica Continuada. La seva ponència és la cinquena sessio del cicle 'Dona i Salut' que fins ara ha tractat temes com l'estrès, l'osteoporosi o la necessitat de tenir temps per cuidar d'una mateixa.

De fet, l'èxit d'aquestes xerrades ha obligat l'Ajuntament a reubicar les sessions ja que el Claustre del Monestir quedava petit per l'afluència de participants. La Casa de Cultura és el nou escenari on s'imparteixen les sessions que acabaran el mes de maig amb la presentació de l'Observatori 'Salut i Dona', una radiografia de l'estat de salut de la Dona a Catalunya.

Davant la bona acollida del cicle, la regidora d'Igualtat, Marta Subirà, ja ha anunciat la voluntat de l'Ajuntament de programar un segon cicle:

Marta Subirà

La resposta massiva a les xerrades de Dona i Salut fa pensar que haurem de fer una segona edició el setembre


La propera conferència abordarà l'Alzheimer i la seva afectació en la població femenina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.